HÅRFJERNING TIL MÆND

 

Med hbc4men "Hårfjernings-creme til mænd" kan du nemt og hurtigt fjerne uønsket hårvækst på ryggen, brystet, benene, armene og i armhulerne.

 

"Hårfjernings-creme til mænd" anvendes i forbindelse med brusebad og er meget nem at bruge: Cremen smøres på hårvæksten og få minutter senere skylles den af under bruseren, samtidig med at man

- med en cirkulerende bevægelse - massérer cremen af. Nemmere bliver det ikke!

 

Cremen indeholder pulveriserede frøskaller, som gør hårfjerningen mere effektiv, idet de hjælper til med forsigtigt at fjerne de hår, der egentlig er opløst under hudoverfladen, men som normalt ville blive siddende på huden.

 

Vejl. pris: kr. 92,00

 

 

hbc4men "Hårfjernings-voks til mænd" er en salonlignende voksbehandling, som man selv - eller med hjælp fra en anden - kan foretage.

 

Med hbc4men "Hårfjernings-voks til mænd" kan man hurtigt og effektivt fjerne uønsket hårvækst på ryggen, brystet, benene og armene.

Hårvæksten fjernes med rode og huden efterlades derfor helt glat og fri for hårvækst i flere uger.

 

Voksen er meget nem at bruge: En strimmel med voks varmes op mellem håndfladerne i nogle sekunder, en strimmel sættes på hårvæksten og trækkes af igen - og hårfjerningen er komplet.

 

Til hbc4men "Hårfjernings-voks til mænd" medfølger desuden en speciel "Azulen" olie til pleje af huden efter hårfjerningen. "Azulen" olien reducerer risikoen for hudirritaion og virker kølende og beroligende på huden.

 

Vejl. pris: kr. 98,00